MEMBRI FONDATORI

SAFETY BROKER

Un nume de referinţă care a consolidat cu succes, timp de cinci ani consecutiv, poziţia de lider al pieţei de brokeraj în asigurări. La nivel naţional are o reţea de peste 150 de birouri.

PSG INSURANCE BROKER

Este un important jucator independent pe piata brokerajului de asigurari din Romania ce gestionează programele de asigurari pentru mai bine de 200 de companii.

CAMPION BROKER DE ASIGURARE

Specializată în activităţile de intermediere şi brokeraj în asigurări, furnizează soluţii de asigurare în peste 60 de oraşe pe tot teritoriul României.

GLOBASIG BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE

Compania oferă servicii personalizate de management al riscului în funcție de profilul și nevoile fiecărui client.

MILLENIUM INSURANCE BROKER

Societate cu capital integral privat, M.I.B S.A. este de peste 19 ani una dintre cele mai cunoscute, respectate şi puternice companii de brokeraj în Asigurări.

RENOMIA - SRBA INSURANCE BROKER

Compania furnizează servicii profesionale de management al riscului şi de asigurări pentru companii şi angajaţii acestora.

D&CA INSURANCE BROKER

Îşi asuma răspunderea pentru activitatea de consultanţă oferită clienţilor săi, precum şi pentru calitatea şi profesionalismul serviciilor prestate.

ASIGEST BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE

Asigest este unul dintre primii brokeri de asigurare din România, activează din anul 1994 şi are în prezent 28 de specialişti în asigurãri şi managementul riscului.

INTERBUG INSURANCE BROKER DE ASIGURARE

Este o societate specializată în managementul riscului – respectiv consultanţă şi intermediere în domeniul asigurărilor.

CONSULTANT AA BROKER DE ASIGURARE

Prioritățile noastre sunt satisfacerea cerințelor și așteptărilor consumatorului prin alegerea celor mai bune programe de asigurare care să poată răspunde exigențelor pieței de asigurări.

VERASIG BROKER DE ASIGURARE

Verasig Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurări corporate din România.

ASICONS BROKER DE ASIGURARE

Prin relațiile de colaborare cu societățile de asigurare de pe piață, Asicons oferă clienților săi o gamă completă de produse și servicii de asigurare.

CREST ASIG BROKER DE ASIGURARE

Fiecare afacere de succes are o istorie unică. Istoria noastră se bazează pe încredere, relaţii pe termen lung, profesionalism şi calitate.

WILLIS TOWERS WATSON ROMÂNIA

Lider mondial în domeniul consultanței, al brokerajului și al soluțiilor care îi ajută pe clienții din întreaga lume să transforme riscul într-o cale de dezvoltare.

AON ROMÂNIA

Aon Romania este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurari pentru companii din domeniul comercial si industrial, autoritati sau institutii financiare, oferind servicii de management al riscului, brokeraj in asigurari si reasigurari, consultanta de resurse umane si externalizare de servicii.

aon_logo_red_large.jpg

EURIAL BROKER DE ASIGURARE

Partener al importatorului Peugeot şi Citroen în România.

Eurial-broker.jpg

MARSH - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE

Marsh este lider global în brokeraj de asigurări și management al riscului. Sprijinim clienții să evalueze, să gestioneze riscul și îi ajutăm să acceseze noi oportunități de creștere.

PAVALASCU RISK CONSULTING S.R.L

Activitati de evaluare a riscului de asigurare şi a pagubelor.

PARTENERI