top of page

MEMBRI FONDATORI

SAFETY BROKER

Un nume de referinţă care a consolidat cu succes, timp de cinci ani consecutiv, poziţia de lider al pieţei de brokeraj în asigurări. La nivel naţional are o reţea de peste 150 de birouri.

LOGO-SB-ACRISUREmic.png

PSG INSURANCE BROKER

Este un important jucator independent pe piata brokerajului de asigurari din Romania ce gestionează programele de asigurari pentru mai bine de 200 de companii.

GLOBASIG BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE

Compania oferă servicii personalizate de management al riscului în funcție de profilul și nevoile fiecărui client.

MILLENIUM INSURANCE BROKER

Societate cu capital integral privat, M.I.B S.A. este de peste 19 ani una dintre cele mai cunoscute, respectate şi puternice companii de brokeraj în Asigurări.

RENOMIA - SRBA INSURANCE BROKER

Compania furnizează servicii profesionale de management al riscului şi de asigurări pentru companii şi angajaţii acestora.

ASIGEST BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE

Asigest este unul dintre primii brokeri de asigurare din România, activează din anul 1994 şi are în prezent 28 de specialişti în asigurãri şi managementul riscului.

INTERBUG INSURANCE BROKER DE ASIGURARE

Este o societate specializată în managementul riscului – respectiv consultanţă şi intermediere în domeniul asigurărilor.

CONSULTANT AA BROKER DE ASIGURARE

Prioritățile noastre sunt satisfacerea cerințelor și așteptărilor consumatorului prin alegerea celor mai bune programe de asigurare care să poată răspunde exigențelor pieței de asigurări.

VERASIG BROKER DE ASIGURARE

Verasig Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurări corporate din România.

ASICONS BROKER DE ASIGURARE

Prin relațiile de colaborare cu societățile de asigurare de pe piață, Asicons oferă clienților săi o gamă completă de produse și servicii de asigurare.

WILLIS TOWERS WATSON ROMÂNIA

Lider mondial în domeniul consultanței, al brokerajului și al soluțiilor care îi ajută pe clienții din întreaga lume să transforme riscul într-o cale de dezvoltare.

AON ROMÂNIA

Aon Romania este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurari pentru companii din domeniul comercial si industrial, autoritati sau institutii financiare, oferind servicii de management al riscului, brokeraj in asigurari si reasigurari, consultanta de resurse umane si externalizare de servicii.

aon_logo_red_large.jpg

EURIAL BROKER DE ASIGURARE

Partener al importatorului Peugeot şi Citroen în România.

Eurial-broker.jpg

MAXYGO BROKER DE ASIGURARE

Oferim clienților noștri consiliere gratuită și garantăm un management profesionist al riscurilor la care aceștia sunt expuși.

maxi-go-logo-site.png

LION BROKER DE ASIGURARE ŞI REASIGURARE

Consultantii nostri detin informatii detaliate si actualizate despre piata de asigurari si va vor oferi cea mai buna varianta de asigurare in functie de caracteristicile interesului asigurabil.

Lion-logo.png

PRESTIGE INSURANCE BROKER DE ASIGURARE

Obiectivele noastre constau in cladirea unui parteneriat cu clientii nostri prin oferirea unor servicii prompte si de calitate.

Logo-Prestige.jpg

OBSIDIAN BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE

O companie românească cu acționariat elvețian, înființată în 2019 cu scopul de a furniza servicii profesionale de management al riscurilor și consultanță de asigurări, agenților economici.

Obsidian.png

HOLFIN BROKER DE ASIGURARE

Valorile si principiile etice dupa care ne ghidam ne definesc ca organizatie si sustin reputatia noastra.

Holfin-logo.png

NEW AGE BROKER DE ASIGURARE

Este persoana juridica romana avand ca unic obiect de activitate intermedierea in asigurari si o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

new-age.png

CORPORATE RISK INSURANCE BROKER

corporate-broker.png

FLY INSURANCE BROKER

Serviciile pe care le oferim sunt rezultatul multor ani de experienta in domeniu, in care am cautat cele mai bune produse pentru a raspunde intr-o maniera cat mai specifica nevoilor extrem de sofisticate ale clientilor nostri.

Fly-logo.png

MEDIHELP

Suntem prezenti pe piata asigurarilor de sănătate de mai bine de 15 de ani si avem o misiune clara: sa cream si sa dezvoltam solutii inovatoare, adaptate nevoilor clientilor si partenerilor nostri.

lOGO-mEDIHELP---SITE-prbar.png

PARTENER

PAVALASCU RISK CONSULTING S.R.L

Activitati de evaluare a riscului de asigurare şi a pagubelor.

bottom of page